Presedintele Traian Basescu a fost implicat intr-un accident de circulatie usor in aceasta dupa-amiaza, in zona Parcului Cismigiu din Capitala. El se afla la volanul unui autoturism Volkswagen al SPP, cand a tamponat masina aflata in fata sa. Traian Basescu nu a fost ranit, a anuntat la Politie accidentul si a platit amenda prevazuta de lege in astfel de situatii. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei, rezultatul alcooltestului a fost zero. Intrebat cum s-a produs accidentul, seful statului a glumit, spunand: "Treceam prin fata Primariei si...amintirile".

Potrivit unui comunicat al Presedintiei, autoturismul Volkswagen Golf cu numarul B 11 FRH apartine SPP.

Seful statului a declarat, la Realitatea Tv, ca a fost intocmit procesul verbal, i s-a facut testul de alcoolemie si a fost sanctionat cu 3 puncte la permisul de conducere. Intrebat cum s-a produs accidentul, seful statului a glumit, spunand: "Treceam prin fata Primariei si...amintirile".

Si liderul social-democrat Mircea Geoana a fost implicat intr-un accident usor de circulatie in aceasta dupa-amiaza, in zona de nord a Capitalei.