Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, duminica, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini, care circula cu o viteza de aproximativ 20 de kilometri la ora.

Coada in trafic pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, citat de News.ro, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre Capitala, se circula ingreunat pe DN 1, intre Azuga si Busteni, precum si intre Posada si Comarnic, valorile de trafic fiind ridicate si formandu-se coloane de autoturisme care circula cu o viteza de aproximativ 20 de kilometri la ora.

Duminica dupa-amiaza, pe DN 1 a avut loc si un accident rutier in urma caruia trei persoane au fost ranite.

Accidentul a avut loc in zona localitatii prahovene Potigrafu, unde un autoturism al carui sofer a intors fara sa se asigure a fost izbit de o alta masina, au declarat reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Prahova.

In cele doua autovehicule se aflau patru persoane, iar trei dintre ele au fost ranite, una dintre victime fiind in stare grava.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca toti cei trei raniti au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean din Ploiesti.

In urma accidentului, traficul rutier pe sensul de mers Bucuresti - Ploiesti al DN 1 a fost ingreunat, insa drumul nu a fost blocat intrucat in zona sunt patru benzi de mers.