Metrorex si R.A.T.B introduc la vanzare, incepand de duminica, biletul unic, noile titluri de calatorie putand fi achizitionate de la punctele de vanzare ale ambelor companii, informeaza un comunicat transmis sambata de Metrorex

Metrorex si RATB vor avea bilete uniceFoto: Metrorex

Biletul unic Metrorex - R.A.T.B este recomandat calatorilor care utilizeaza mai mult de doua mijloace de transport ale celor doi operatori. Cu aceste carduri se pot efectua calatorii multiple cu metroul si mijloacele de transport de suprafata ale R.A.T.B , intr-un interval de 60 de minute.

Ultima validare se poate efectua cu un minut inainte de expirarea perioadei stabilite, de o ora si permit calatoria pana la capatul liniei R.A.T.B. sau pana la iesirea din statiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcatuit din: costul biletului R.A.T.B in valoare de 1,30 lei, costul biletului Metrorex in valoare de 2,50 lei la care se adauga costul cardului si cheltuielile cu mentenanta, se spune in comunicatul citat.

Noile titluri de calatorie:

- Bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. si Metrorex) - 5 lei;

- Bilet cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. si Metrorex) – 34,00 lei;

- Abonament de o zi (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. si Metrorex) – 17,00.

Celelalte titluri de calatorie existente ale Metrorex raman valabile, fara a suferi modificari, mai precizeaza compania de stat.