Razvan Murgeanu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, el declarand, inaintea de intalnirea cu procurorii, "ca sunt in acest moment un martor si nu stiu mai mult de atat".

Razvan Murgeanu (foto arhiva)Foto: Agerpres

Murgeanu a spus, despre intrevederea pe care a avut-o in urma cu sase ani cu Liviu Dragnea, ca "a fost o intalnire informala, era cumva nelamurit de ce se intampla".

O informatie importanta in jurul lucrarilor Tel Drum - Euro Construct, care fac acum obiectul investigatiilor DNA este legata de o intalnire din anul 2011 dintre doi oameni-cheie: presedintele CJ Telelorman de atunci, Liviu Dragnea, si secretarul de stat din ministerul de atunci al lui Udrea, Razvan Murgeanu, a arataun material HotNews.ro de luna trecuta.

Potrivit Digi 24, in 2011 Murgeanu spunea ca a fost sunat de Liviu Dragnea pentru a se interesa de rezultatul auditului Comisiei Europene.

  • "Eram la un gratar, la un prieten din Bolintin, cand m-a sunat si mi-a spus ca este in zona si mi-a propus sa ne intalnim (...). El mi-a cerut sa ne vedem in calitatea mea referitoare la fondurile europene, nu ca si cunostinta. Am avut o discutie destul de protocolara (...) M-a intrebat ce scrie in raportul Comisiei Europene. (...) A confirmat ca a fost un audit la Consiliul Judetean Teleorman si eu i-am spus ca nu este un raport favorabil. Nu am vorbit mai mult de cinci minute", spunea PDL-istul Murgeanu, in 2011.