Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis printr-un comunicat de presa ca deminte informatia potrivit carora "Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti ar organiza evenimente care sunt decise la sediul PSD", dupa ce primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a zis duminica la Realitatea TV cadecizia de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei a fost luata in partid.

Gabriela FireaFoto: Primaria Capitalei

"Am aflat cu surprindere ca in mediul on-line se vehiculeaza informatii potrivit carora Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti ar organiza evenimente care sunt decise la sediul PSD.

Dezmintim categoric aceste zvonuri si ii asiguram pe bucuresteni ca toate hotararile care privesc viata lor se iau in Consiliul General, Consiliile locale ale celor 6 sectoare si de catre conducerile institutiilor subordonate primariilor, conduse de functionari publici. Le multumim, totodata, ministrilor si parlamentarilor PSD si ALDE care sustin in Executiv si Parlament proiecte de dezvoltare pentru Capitala Romaniei", precizeaza comunicatul Primariei.