Si la Alexandria (resedinta judetului Teleorman) au iesit oamenii in strada, duminica seara, pentru a protesta impotriva PSD. Potrivit site-ului liberinteleorman.ro, manifestatia a avut loc in fata Casei de Cultura din oras, iar numarul protestatarilor s-a ridicat, in total, la 25 de persoane. Acestia au primit intariri si de la Bucuresti, printre ziaristii care au relatat de la eveniment fiind si Lucian Mindruta.

Protest in AlexandriaFoto: liberinteleorman.ro

Site-ul citat relateaza ca protestatarii, care erau de toate varstele, au fost pasnici si nici macar nu au scandat nimic, insa fortele de ordine au fost prezente, pentru a urmari manifestatia si pentru a fotografia participantii.

De asemenea, cativa tineri din Bucuresti au venit la Alexandria sa-i sustina pe protestatari. Ei au adus cu ei pancarte, bratari si insigne #rezist, au stat de vorba cu cei iesiti la protest. "L-am auzit pe Lucian Mandruta ca vine in Teleorman. Ne-am gandit ca e aproape si ne-am suit in masina si am ajuns aici. Aveam la noi pancartele vechi. Stiam exact cati oameni vor fi aici la protest, asa ca asta nu m-a suprins. Dar eu cred ca e bine ca sunt si atatia cati sunt. Exemplul lor e mai important decat oricare altul din tara".

Video (sursa: Lucian Mindruta)