20.56: Cineva a aruncat cu un ou in protestatari, de la balconul casei in care locuieste. Incidentul s-a stins repede, protestatarii au continuat marsul fara violente.

Protest la ConstantaFoto: Hotnews

Circa o mie de constanteni au iesit duminica seara la protest impotriva mutilarii Justitiei de catre PSD. Constantenii au mers la Prefectura, unde s-a scandat si impotriva lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu: "Mazare si Nicusor, in acelasi dormitor!". Ei merg spre sediul PSD.

Protestatarii flutura steagurile Romaniei si fluiera. E un zgomot asurzitor de vuvuzele. Protestatarii striga si "Bucuresti, nu uita, Constanta e de partea ta!". "Ati reusit, ne-ati unit!", "Vrem justitie, nu coruptie!"

Cel mai mult se striga impotriva PSD si lui Liviu Dragnea. Vremea e buna, numarul protestatarilor creste. Se pleaca spre sediul PSD, pe acelasi traseu cunoscut protestatarilor inca din iarna trecuta.

Sunt, din nou, tineri si oameni de varsta a doua deopotriva, parinti cu copii in carucioare si biciclisti. Multimea e pestrita din punct de vedere al varstei si ocupatiilor, semn ca nemultumirea a atins toate categoriile sociale.