Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Stela Popescu pe Walk Of FameFoto: Ovidiu Huiban

"La Teatrul Tanase va fi expusa pana poimane dupa-amiaza, cand va fi dusa la Cernica, la biserica, si duminica va fi inmormantata alaturi de Puiu, de sotul ei", a declarat Alexandru Arsinel.

Actrita a fost gasita fara viata in locuinta ei din Bucuresti de catre fiica sa, Doina Maximilian.

"Stela a fost unica si nu imi gasesc cuvintele pentru a o defini in lumea asta romaneasca (...) A fost un om extraordinar, atat trebuie sa stiti si a disparut jumatatea cealalta. (...) Vorbeam in fiecare zi, se simtea bine. Tocmai hotarasem sa discutam despre ce vom face in Spania pe 1 decembrie (...) Ea niciodata nu dadea semne de oboseala", a mai spus Alexandru Arsinel.

Actrita Stela Popescu a fost gasita decedata joi, la domiciliul sau, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita. Stela Popescu avea 81 de ani.