Un medic ginecolog din Timisoara este cercetat penal pentru luare de mita, dupa ce a fost prins de anchetatori cand primea 450 de lei de la o pacienta pentru a-i face o inrerupere de sarcina, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat de presa al Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, ofiterii de politie judiciara si procurori ai Parchetului Tribunalului Timis au prins in flagrant un medic la scurt timp dupa ce a primit suma de 450 de lei de la o pacienta.

"O persoana a sesizat la linia verde anticoruptie a Directiei Generale Anticoruptie - 0800.806.806 - faptul ca un medic ginecolog de la un spital din Timisoara a pretins suma de 350-400 lei in scopul efectuarii unei intreruperi de sarcina sotiei sale. Apelul a fost directionat structurii de profil pentru solutionare, fiind inregistrat denunt la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, in baza caruia echipa alcatuita din ofiteri DGA si procurorul de caz au realizat, in dimineata acestei zile, prinderea in flagrant a medicului, dupa ce a primit, cu titlu de mita, suma de 450 lei", spune DGA.

In cazul medicului ginecolog a fost inceputa urmarirea penala pentru luare de mita.