Cinci copii din judetul Suceava au fost loviti, marti, de o masina in timp ce se aflau intr-o statie de autobuz si au fost transportati la spital. Copiii au in jur de 12-13 ani, sunt constienti si vor fi supusi unor investigatii medicale, informeaza news.ro

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, echipele de interventie au fost solicitate la un eveniment rutier petrecut in localitatea Liteni, dupa ce cinci copii aflati in statia de autobuz au fost loviti de o masina.

Copiii care au in jur de 12-13 ani, sunt constienti, stabili, fiind preluati de cadrele medicale si transportate la Spitalul Judetean Suceava.

Conform Inspectoratului de Politie al Judetului Suceava, din primele informatii, intr-o curba, soferul unui autovehicul a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, si a intrat in statia de autobuz in care se aflau copiii.

Soferul urmeaza sa fie testat cu aparatul alcooltest, iar politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.