Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va face verificari la Scoala Gimnaziala "Sfantul Andrei" in cazul unei profesoare de Limba engleza care ar fi facut poze unor elevi care nu si-au facut tema, informeaza Agerpres.

Reactia oficiala vine dupa ce un parinte ar fi acuzat,potrivit B1, ca elevii erau umiliti: "Vi se pare normal sa fie scosi in fata clasei, pusi la zid ca la politie si fotografiati? Tipa la copii. (...) Le face fotografii si le pune pe Facebook. Cui a cerut aprobarea?". Alt parinte ar fi spus ca profesoara "Le-a cerut sa pupe caietele celor cu tema facuta corect".

"Stim inca de ieri ca exista un grup de discutii al parintilor pe Facebook. Stim ca acest tip de discutie a generat aparitia in presa a unui material referitor la doamna profesoara de Limba engleza. Am discutat imediat cu directorul unitatii de invatamant si cu profesoara de Limba engleza.

S-au luat niste note de relatii in acest sens si s-a facut o nota catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie formata o echipa de inspectori care sa mearga intr-o verificare in unitatea de invatamant pentru a discuta in mod direct cu profesorul si cu conducerea unitatii de invatamant", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISMB, Maria Stefania Manea.

Potrivit acesteia, profesoara de Limba engleza ar fi recunoscut faptul ca le-a facut poze elevilor care nu si-au facut tema.

"Cert este ca pana la acest moment profesoara de Limba engleza confirma faptul ca le-a facut fotografii elevilor care nu au avut tema facuta", a mai afirmat Maria Stefania Manea.