Stralucirea a peste 50 de modele transformate in "ingerase" pentru show-ul anual, organizat pentru prima data de Victoria's Secret la Shanghai, a facut uitata polemica din ultimele saptamani privind neacordarea de vize unor participante prevazute la acest spectacol, comenteaza EFE, citata de Agerpres.

Victoria's Secret 2017Foto: Captura AP

Top-modelele braziliene Adriana Lima, Lais Ribeiro si Alessandra Ambrossio, portugheza Sara Sampaio, la sud-africana Candice Swanepoel, suedeza Elsa Hosk sau americancele Bella Hadid, Lily Aldridge si Karlie Kloss s-au numarat printre vedetele acestui spectacol devenit unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului.

Au defilat pe podium in total 55 de modele din 22 de tari iar anul acesta Lais Ribeiro a fost aleasa sa poarte ''Fantasy Bra'', un sutien realizat din diamante si safire, care anul acesta s-a numit ''Champagne Nights'' si a fost estimat la 2 milioane de dolari (1,7 milioane de euro).

Nu a defilat pe podium Gigi Hadid, asa cum a confirmat in urma cu cateva zile top-modelul american pe contul sau de Twitter. Desi nu a existat o explicatie oficiala, motivul pare sa fie difuzarea unui clip in care tanara poate fi vazuta tinand in mana un biscuit reprezentandu-l pe Buddha si ingustandu-si ochii pentru a imita trasaturile acestuia.

Nici cantareata Katy Perry nu a participat la spectacol, dupa ce in 2015 artista a purtat la un concert in Taiwan o rochie cu imprimeu de floarea soarelui, considerata un simbol al separatistilor taiwanezi.

Show-ul a consemnat si o gafa a modelului Ming Xi, care s-a impiedicat pe podium.