Actorul Jeffrey Tambor, recent inclus pe lunga lista de vedete acuzate de hartuire sexuala, a anuntat ca paraseste serialul cu personaje transsexuale ''Transparent'', difuzat de Amazon, relateaza luni AFP, citata de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul, laureat cu un Emmy Award si un Golden Globe pentru interpretarea protagonistei transsexuale Maura, a fost acuzat de hartuire si de gesturi deplasate de una dintre partenerele de serial, Trace Lysette, dupa acuzatii similare lansate de fosta asistenta de productie, Van Barnes. Trace Lysette si Van Barnes sunt ambele actrite transsexuale.

"Tinand cont de atmosfera politizata, care afecteaza platoul nostru, nu vad cum m-as putea intoarce la 'Transparent'", a declarat duminica actorul portalului Deadline. El a precizat ca productia serialului deja preconizase inlaturarea personajului sau dupa primele acuzatii lansate impotriva sa.

"Mi-am exprimat deja regretele mele profunde, daca vreun comportament al meu a putut fi interpretat ca agresiv, dar ideea ca am putut in mod deliberat hartui pe cineva este pur si simplu falsa", a declarat Jeffrey Tambor portalului.

Actorul si-a atras laudele criticilor pentru interpretarea unei femei transsexuale, a carei familie o insoteste in transformarea ei de la barbat la femeie.