Primaria Capitalei organizeaza, vineri si sambata, un targ de joburi pentru a ocupa cele circa 2.000 de locuri de munca in cadrul companiilor municipale infiintate de institutia condusa de Gabriela Firea.

Targul de JoburiFoto: PMB

Evenimentul va avea loc in incinta Spatiului Expozitional al Institutului National de Statistica, situat pe Bulevardul Libertatii, nr.16, in intervalul orar 10:00- 18:00.

"Prin organizarea acestui targ de joburi, Primaria Capitalei isi propune sa angajeze oameni competenti pentru ocuparea posturilor aflate in portofoliul celor douazeci si doua de Companii Municipale. Este important de stiut ca acest targ se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, cat si celor cu studii medii, asa ca ii invit pe toti cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de munca disponibile", a declarat Firea.

Targul de joburi este organizat de PMB prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (CTMB), in colaborare cu Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca.

"Pentru participanții aflați în căutarea unui loc de muncă sunt puse la dispoziție peste 2000 de oferte ale angajatorilor prezenți la eveniment, atât pentru studenți, tineri absolvenți de studii medii sau superioare, dar și profesioniști cu experiență, în domenii precum: construcții, imobiliar, medical, energetic, sport și agrement, turism, pază și securitate, protecție civilă, publicitate, prestări servicii și nu numai. Depunerea candidaturii se va realiza prin înaintarea CV-ului actualizat, la standurile de prezentare ale Companiilor Municipale", potrivit CTMB.