Doi barbati au fost raniti, joi dupa-amiaza, suferind arsuri pe maini si pe fata, in urma unei deflagratii care s-a produs intr-o anexa apartinand unei benzinarii, relateaza News.ro, care subliniaza ca, potrivit unor surse, explozia ar fi avut loc dupa ce unul dintre ei ar fi aprins o tigara.

Din primele informatii furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Buzau, George Cretu, doi barbati au fost preluati de ambulante SAJ si SMURD, fiind transportati la Spitalul Judetean Buzau, pentru ingrijiri medicale.

Conform lui Cretu, interventia a fost solicitata la 112 unde a fost chemata o salvare, fiind reclamata o "bubuitura", iar pompierii au mers la fata locului cu o autosepcala de stingere incendii. Cand au ajuns la fata locului, pompierii au constatat ca in interiorul unei gherete s-a produs o explozie care nu a fost urmata de un incendiu.

Victimele deflagratiei sunt un barbat de 49 de ani, din Beceni, si un altul de 53 de ani, din Plescoi. Ei au suferit arsuri de gradul 2 la fata si la maini.

Politistii cerceteaza cazul pentru a stabili cum s-a produs deflagratia.

"Am fost sesizati de producerea unui incident in localitatea Tisau, la punctul de lucru al unei societati comerciale, in urma caruia doi barbati au suferit vatamari corporale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vataramre corporala din culpa si accident de munca", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, Mihail Draghiciu.

Potrivit unor surse, deflagratia s-ar fi produs la o benzinarie, intr-o anexa unde cei doi muncitori ar fi mancat, dupa care unul dintre ei ar fi aprins o tigara si astfel s-a produs explozia.

La fata locului s-au deplasat politisti, pompieri, inspectori ITM, dar si specialisti din cadrul companiei de gaze care au constatat ca au loc scurgeri de gaze.