O femeie a care a ridicat degetul mijlociu catre coloana oficiala a lui Donald Trump a fost concediata, scrieGuardian. Juli Briskman mergea cu bicicleta in Virginia luna trecuta si a facut gestul - spune ea - ca reactie la politicile presedintelui american.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am aratat degetul mijlociu catre coloana oficiala de mai multe ori", a afirmat ea.

Un fotograf ce mergea cu coloana a fotografiat-o, iar imaginea s-a raspandit in mass-media si pe retelele de socializare.

Briskman lucra de sase luni ca specialist in marketing si comunicare pentru Akima, o companie din Virginia cu contracte la nivel federal. Ea a considerat ca cel mai bine este sa anunte departamentul de resurse umane al firmei in rpivinta agitatiei online in privinta gestului facut.

Sefii au chemat-o intr-o sedinta.

"Ne despartim, au spus ei. Practic nu poti posta chestii indecente sau obscene pe retelele de socializare. Deci ei au considerat artarea degetului mijlociu drept obscena", a afirmat Briskman.

Potrivit acesteia, compania a fost nemultumita ca a folosit fotografia ca imagine de profil pe Twitter si Facebook si i s-a comunicat ca a incalcat politica privind retelele de socializare si ca ar putea afecta pozitia de contractor guvernamental a firmei.