Un copil in varsta de aproximativ 2 ani, din localitatea gorjeana Berlesti, a suferit arsuri pe 30% din suprafata corpului dupa ce a cazut, duminica, intr-un recipient cu lichid fierbinte, relateaza Agerpres. Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Politia Orasului Targu Carbunesti a fost sesizata, duminica, de reprezentantii spitalului orasenesc din localitate cu privire la faptul ca la unitatea medicala a fost adus un minor de aproximativ 2 ani ce prezenta arsuri pe corp provocate de un lichid fierbinte.

Din verificarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca minorul, in timp ce se afla in bucataria locuintei din localitatea Berlesti, s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut intr-un recipient cu lichid fierbinte, care fusese coborat de pe plita cu putin timp inainte.

Minorul a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafata corpului, fiind dus de parinti la spital pentru ingrijiri medicale.

Potrivit directorului Spitalului Orasenesc Targu-Carbunesti, Constantin Tarziu, copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitala.

In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.