Circulatia rutiera este ingreunata, marti, pe doua drumuri nationale din judetul Covasna - DN 11 si DN 12, din cauza mai multor tamponari si a masinilor neechipate corespunzator pentru perioada de iarna, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, citat de Agerpres.

Purtatorul de cuvant al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin, a declarat ca in cursul acestei dimineti traficul rutier a fost blocat pe DN11 Targu Secuiesc - Brasov, in zona localitatii Ozun, unde in intervalul orar 5,20 - 6,15 au avut loc patru tamponari, nesoldate cu victime. Potrivit acesteia, problemele au fost create din cauza carosabilului acoperit cu zapada si masinilor neechipate corespunzator cu anvelope de iarna. In zona se circula in prezent pe un singur fir, alternativ.

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate si pe DN12, la km 11+500 de metri, la iesirea din municipiul Sfantu Gheorghe spre Brasov, dupa ce un autovehicul a ramas imobilizat pe carosabil din motive tehnice, iar in zona s-a format coloana de masini.