Un tanar din Galati este cautat de Politie dupa ce a refuzat sa se legitimeze si a accidentat un politist, luandu-l pe capota masinii, scrie News.ro. Barbatul, care nu are permis de conducere, a reusit sa fuga, desi politistii au tras mai multe focuri de arma in incercarea de a-l opri. Tanarul este cautat de politisti, care au instituit cateva filtre.

Un echipaj de politie aflat in patrulare pe strada Tauni din municipiul Galati a observat duminica, in trafic, un autoturism la volanul caruia se afla un tanar de 27 de ani despre care existau date ca nu are permis de conducere, potrivit unui comunicat transmis de Politia Judeteana Galati.

La vederea echipajului de politie, tanarul a oprit masina, dar in momentul in care cei doi politisti s-au apropiat pentru a-l legitima el a pornit in viteza, luandu-l pe capota si accidentandu-l pe unul dintre ei. Politistii au tras patru focuri de arma in plan vertical si asupra autoturismului, soferul reusind totusi sa fuga de la locul incidentului. Dupa aproximativ un sfert de ora, autoturismul a fost gasit abandonat si cu parbrizul spart, pe strada Portului.

Potrivit reprezentantilor Politiei Galati, politistul accidentat a fost ranit usor.

Tanarul fusese depistat si joi, conducand un autoturism in municipiul Galati, iar verificarile politistilor au aratat ca el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. In acest sens, a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a avea permis.