Traficul rutier si pietonal va fi restrictionat, cu intermitente, pe Calea Victoriei, segmentul de drum dintre str. C.A. Rosetti si str. Dem. I. Dobrescu, pe 28 octombrie, intre orele 9,00 si 14,00, pentru filmarile la pelicula "Morometii 2", anunta Agerpres.

UPDATE:In acest weekend nu vor mai fi filmari pentru 'Morometii 2", astfel ca traficul pe Calea Victoriei nu va fi in niciun fel restrictionat, a anuntat firma de PR a filmului.

De asemenea, traficul va fi restrictionat cu intermitente, aproximativ 3 minute, pe durata filmarii, circulatia fiind deviata pe strazile adiacente, si pe str. Boteanu si pe str. Dem. I. Dobrescu, benzile de circulatie dinspre Bd. Magheru spre Calea Victoriei, intre orele 14:00 - 20:00.

"In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in perioada 28 - 29.10.2017, Libra Film va desfasura filmari pentru filmul Morometii 2", se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere.

Brigada Rutiera Bucuresti ii sfatuieste pe soferi sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.