O cursa Tarom pe ruta Bucuresti - Timisoara, care a fost sistata in martie in urma unei decizii a companiei, va fi reintrodusa de duminica. Zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 si va avea sosirea la Timisoara la ora 22:40, iar cursa retur va avea loc, a doua zi dimineata, cu plecare la ora 6.00, din Timisoara, informeaza news.ro.

Potrivit unui comunicat de presa, de marti, al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, dupa o serie de negocieri intre conducerea aeroportului si reprezentantii companiei Tarom, cursa zilnica 609/610 Otopeni- Timisoara si retur va functiona incepand cu sezonul de iarna.

"A fost o mare pierdere pentru pasageri faptul ca in sezonul precedent, compania a decis retragerea acestor zboruri, datorita unor conditii obiective. Ne bucuram ca reprezentantii companiei au fost deschisi la negocierile cu administratia aeroportului si au inteles importanta acestei curse pentru cetatenii din vestul tarii si, astfel, acest zbor va fi reintrodus incepand chiar de duminica. Este o cursa cu un orar foarte util pentru cei care au zboruri de conexiune spre alte destinatii din lume in cadrul aliantei Sky Team, dar si pentru oamenii de afaceri cu un program foarte incarcat", a declarat directorul aeroportului din Timisoara, Daniel Idolu.

Astfel, zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 si va avea sosirea la Timisoara la ora 22:40, unde va stationa peste noapte. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineata, cu plecare din Timisoara la ora 6:00 si sosire in Bucuresti la 7:10.