Deputatul PSD Liviu Plesoianu, care in august cerea expulzarea ambasadorului SUA, Hans Klemm, revine cu un atac la adresa diplomatului american in care spune ca "va incurajam sa continuati lupta anticoruptie din SUA, aceasta fiind o componenta esentiala a Parteneriatului nostru".

HotNews.roFoto: Hotnews

Deputatul PSD cerea, pe 30 august, "expulzarea" lui Klemmpentru "tupeu inimaginabil" dupa ce ambasada a dat un comunicat dur, marti, fata de modificarile propuse la legile justitiei.

Luni Plesoianu a revenit acum cu un atac la adresa ambasadorului SUA.

"Distinsului domn Klemm ii voi adresa public o serie de intrebari chiar saptamana aceasta. Pana atunci, tin sa-mi exprim profunda ingrijorare cu privire la nivelul extrem de ridicat al coruptiei din SUA. De fapt, ce zic eu aici? Nu mai e vorba doar de ingrijorare. Informandu-ma direct de pe portalurile americane de Justitie, vazand ce amenzi le-au fost date companiilor americane in ultimii ani, sunt realmente TERIFIAT!", scrie Plesoianu pepagina sa de Facebook.

"Domnule ambasador Hans Klemm, revin in cateva zile cu o Scrisoare deschisa. Pana atunci insa vreau sa va asigur, in baza Parteneriatului nostru Strategic, de toata sustinerea in ceea ce priveste lupta anticoruptie din tara dumneavoastra! Va suntem alaturi si credem ca veti reusi sa combateti acest flagel. Ne ingrijoreaza cresterea exponentiala a volumului de amenzi pe care trebuie sa le plateasca foarte multe companii americane, dar credem ca aveti capacitatea de a va redresa. Va incurajam sa continuati lupta anticoruptie din SUA, aceasta fiind o componenta esentiala a Parteneriatului nostru, la care Romania tine foarte mult!", mai spune deputatul PSD pe reteaua de socializare