PSD-istul Claudiu Manda, seful Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Elena Udrea a spus, in timpul audierilor din comisie, ca aflase "aflase personal de la Maior si Coldea ca va intra o doamna judecatoare" in completul care judeca procesul lui Dan Voiculescu si "ca va da foarte repede decizia de condamnare la 10 ani".

Elena Udrea (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Udrea a spus toate aceste lucruri in contextul in care dadea exemple de interventii ale unor ofiteri SRI in instante si justitie. Atunci a dat si exemplul Antenei 3 si a lui Dan Voiculescu si a spus ca aflase personal de la Maior si Coldea ca va intra o doamna judecatoare in complet si ca va da foarte repede decizia de condamanare la 10 ani. Cred ca a dat si numele doamnei judecatoare", a declarat Manda, citat pe site-ul Antenei 3.

Potrivit acestuia, Elena Udrea ar mai fi declarat ca Traian Basescu, care urmeaza sa fie audiat de aceeasi comisie saptamana viitoare, poate confirma afirmatiile sale.

"Elena Udrea a spus ca relatia tensionata dintre Basescu si Antena 3 era demult si ca postul de televiziune a deranajat sistemul si de aceea au aparut aceste probleme", a mai spus Claudiu Manda.