Traficul rutier si pietonal va fi restrictionat, cu intermitente, in zona strazii Sfanta Ecaterina, pe 18 octombrie, intre orele 8:00 si 16:00, cu ocazia filmarilor la pelicula 'Morometii 2'. De asemenea, traficul va fi restrictionat si pe Str. Doamnei la intersectia cu str. Ion Ghica, pe data de 22 octombrie, intre orele 16:00 - 21:00.

"In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in perioada 17- 29.10.2017, Libra Film va desfasura filmari pentru filmul Morometii 2", se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere, citat de Agerpres.

Pentru buna desfasurare a filmarilor, va fi restrictionat, cu intermitente, traficul rutier pe segmentul cuprins intre intrarea de pe str. Doamnei si accesul in Camera de Comert si la intersectia dintre str. Doamnei cu str. Blanari, precum si pe str. Ion Ghica, in dreptul Bisericii Sfantul Nicolae.

Pe data de 28 octombrie, vor avea loc filmari intre orele 09:00 - 14:00, in zona Bibliotecii Centrale Universitare si a Muzeului National de Arta, iar pentru buna desfasurare a filmarilor, va fi restrictionat, cu intermitente, traficul rutier pe calea Victoriei, segmentul de drum dintre str. C.A. Rosetti si str. Dem. I. Dobrescu.

"Intre orele 14:00 - 20:00, va fi restrictionat traficul rutier pe str. Boteanu si pe benzile de circulatie dinspre bd. Magheru spre calea Victoriei, pe str. Dem. I. Dobrescu (traficul va fi restrictionat, cu intermitente, aproximativ trei minute, pe durata filmarii, circulatia fiind deviata pe strazile adiacente)", se arata in comunicat.

In data de 29 octombrie, intre orele 10:00 - 19:00, va avea loc o filmare pe str. Boteanu, la intersectia strazilor Boteanu si Dem. I. Dobrescu.

Pentru buna desfasurare a filmarilor, va fi restrictionat traficul rutier pe str. Boteanu si pe benzile de circulatie dinspre bd. Magheru spre calea Victoriei, pe str. Dem. I. Dobrescu (traficul va fi restrictionat, cu intermitente, aproximativ trei minute, pe durata filmarii, circulatia fiind deviata pe strazile adiacente).

Brigada Rutiera Bucuresti le cere conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.