Trupul neinsufletit al fetitei de trei ani care se afla in masina ce a plonjat in Dunare, in urma cu o saptamana, a fost gasit de pescari, care au alertat autoritatile. Urmeaza sa i se faca autopsia la Moldova Noua, transmite News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, Cecilia Danet, a declarat sambata, pentru News.ro ca, trupul neinsufletit al fetitei de trei ani care se afla in masina implicata in accidentul de la Dunare, a fost gasit in zona localitatii Liborajdea.

"A fost gasit si trupul fetitei de trei ani, in zona localitatii Liborajdea din judetul Caras- Severin, pe malul romanesc al Dunarii, la aproximativ 10 kilometri de locul accidentului", a declarat Cecilia Danet.

Trupul a fost gasit de pescari, care au alertat autoritatile.

Politisii fac cercetarea la fata locului si tot acolo au sosit si membrii familiei implicate in accident.

Trupul neinsufletit al copilei va fi dus la morga spitalului Moldova Noua, unde i se va face autopsia si unde va fi identificata oficial. Apoi, familia o va putea inmormanta crestineste.

Ceilalti doi membri ai familei, tatal si fratele fetitei, sunt inca de negasit. Mama a fost gasita saptamana aceasta, pe malul sarbesc al Dunarii, iar autoritatile din tara vecina au inmormantat-o, dupa ce i-au facut autopsia. Acum familia a solicitat exhumarea.

Sambata trecuta, un grav accident rutier a avut loc in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras- Severin. O masina in care se afla soferul si o familie: mama, tatal, fiul de 22 de ani si fiica de doar trei ani, a plonjat in Dunare. Soferul a reusit sa se salveze.