Cadavrul uneia dintre persoanele care se aflau in masina care a plonjat sambata in Dunare a fost gasita de autoritatile sarbesti, relateaza Agerpres.

"Este vorba de femeia din masina, in varsta de 42 de ani. Familia a primit o fotografie si a recunoscut-o, dar probabil ca va trebui sa se deplaseze in Serbia, pentru identificare. Nu cunosc demersurile, dar vom merge dimineata la Moldova Noua, unde Politia ne va spune ce anume trebuie facut in astfel de cazuri. De ceilalti trei membri ai familiei inca nu se stie nimic", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul comunei Sichevita, Nicolae Kramer.

Sambata, 7 octombrie, la orele pranzului, un apel la 112 semnala ca, pe raza localitatii Coronini, un autoturism a parasit carosabilul si a cazut in Dunare.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau in masina si care a reusit sa ajunga la mal, si anume, soferul, in autoturism se mai gaseau patru persoane, o familie intreaga: mama, tata si copiii acestora - un baiat in varsta de 22 de ani si o fetita de trei ani.

Duminica, 8 octombrie, cu ajutorul scafandrilor din judetele Mehedinti si Arad a fost gasita si scoasa din apa doar masina.