Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca Liviu Dragnea se comporta ca "o vaduva neagra", care "se indragosteste de fiecare premier, apoi ii omoara". El considera ca premierul Mihai Tudose este responsabil de remanierea ministrilor si ca este fireasca inlocuirea celor cu probleme penale, informeaza News.ro.

Catalin Ivan a declarat, marti, ca liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa lase premierul sa conduca echipa, fara sa intervina permanent in actul guvernarii.

"Dragnea este o vaduva neagra. Se indragosteste de fiecare premier, apoi ii omoara. PSD este intr-un blocaj. Dragnea ii prezinta in partid la inceput pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru functia de premier, apoi vrea sa scape de ei",

a afirmat Catalin Ivan.

Europarlamentarul mai spune ca este jenant ca la trei luni de la instalarea celui de-al doilea Guvern sa se incerce inlaturarea "miseleste" a premierului Tudose.

"Am inteles ca pe Liviu Dragnea nu-l intereseaza viitorul partidului, nici al tarii, ci doar sa fie cateva zile in plus liber, iar Tel Drum sa mai ia niste contracte. Dar nu este necesar sa ne facem de ras in Europa", a precizat Ivan.

El considera ca premierul Mihai Tudose este responsabil de remanierea ministrilor si ca este fireasca inlocuirea celor cu probleme penale.

"Cum sa-i tii in guvern, apoi sa-i trimiti la discutii la Bruxelles? Poate ca sunt nevinovati, dar, pana isi rezolva problemele, trebuie retrasi", a afirmat Catalin Ivan.