Mama romanului ranit in atacul armat din Las Vegas anunta, intr-o postare pe Facebook, ca fiul ei a iesit de la Terapie Intensiva si ca starea lui se amelioreaza cu fiecare zi care trece. Ea spune ca recuperarea va fi indelungata si multumeste tuturor pentru sprijinul acordat, potrivit News.ro.

"Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, dar pentru mine aceasta fotografie este nepretuita. Fiul meu, Luca, a iesit in sfarsit de la Terapie Intensiva si starea sa se imbunatateste de la o zi la alta. Recuperarea va fi indelungata, dar sunt extrem de recunoscatoare ca a primit aceasta sansa", scrie Carmen Iclodean, postand si o poza a fiului ei.

"In pofida tragediei, sunt fericita ca mi s-a amintit ca lumea este si va fi mereu frumoasa datorita unor oameni ca voi. Este mai mult bine in lume decat rau. Multumesc din nou pentru ca ne-ati fost alaturi", incheie ea.

Tot Carmen Iclodean este cea care a anuntat pe Facebook ca fiul ei a fost ranit in atacul armat din Las Vegas soldat cu 58 de morti si peste 500 de raniti.

"Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Va rog sa va rugati pentru fiul meu care a fost impuscat in timpul atacului din Las Vegas. Chiar in aceste momente se afla intr-o stare critica in sala de operatii si ar aprecia toate rugaciunile voastre", scria atunci femeia, postand o fotografie cu fiul sau pe patul de spital, intubat.

Tanarului i-a trecut un glont prin ambii plamani, fiind supus unei interventii chirurgicale. Dupa operatie, el a putut respira doar cu ajutorul aparatelor.

Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tanarului lucreaza in acelasi hotel in care a fost cazat si autorul atacului, Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani.