Cinci persoane ranite in accidentul care a avut loc duminica dupa-amiaza in judetul Ialomita au fost aduse la Spitalul de Urgenta Floreasca de la Spitalul Urziceni, pentru investigatii, dupa ce anterior unul dintre raniti, aflat in stare grava, a fost transportat imediat de la locul accidentului cu ajutorul unui elicopter SMURD, relateaza Agerpres.

Potrivit acestuia, cei cinci pacienti care sunt constienti prezinta leziuni traumatice toracice si suspiciuni de fractura de membre. In acest moment sunt sase persoane internate la Spitalul Floreasca.

"Cei cinci pacienti adusi de la Spitalul din Urziceni sunt stabili, urmeaza sa fie investigati", a spus Oprita. El a afirmat ca pacientul care se afla deja la Spitalul de Urgenta Floreasca, ranit in acelasi accident, se afla in continuare in stare grava.

Totodata, purtatorul de cuvant al Spitalului Sf. Pantelimon, Fiorela Mitoiu, a declarat pentru AGERPRES ca in unitatea medicala au fost aduse trei persoane ranite in accident si este posibil sa fie adusa o a patra persoana.

Din cele trei persoane care se afla deja la spital, una se afla internata pe sectia de terapie intensiva cu traumatism cranio-cerebral grav, un alt pacient, cu fractura de humerus, de femur, cu un traumatism cranio-cerebral, care a intrat in sala de operatie si al treilea este pe sectia de neurochirurgie.

Potrivit datelor IGSU, o alta victima a accidentului se afla internata la Spitalul Colentina.