Circulatia pe DN2 (E85) s-a reluat in conditii normale, in urma accidentului produs, duminica dupa-amiaza, intre localitatile Cosereni si Urziceni (judetul Ialomita) si a celui care a avut loc la iesirea din localitatea Dumbraveni (judetul Vrancea), a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres.

"In judetul Ialomita, circulatia pe DN2(E85) Bucuresti - Buzau s-a reluat in conditii normale. Din cauza unui accident rutier in care au fost implicate sase autoturisme, traficul fusese intrerupt, respectiv ingreunat la km 55, intre localitatile Cosereni si Urziceni. Evenimentul a avut urmari foarte grave : o persoana a decedat, iar alte paisprezece au fost ranite", precizeaza sursa citata.

De asemenea, s-a reluat circulatia pe DN2(E85) Focsani - Ramnicu Sarat.

"Din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autocar si o autoutilitara, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la iesirea din localitatea Dumbraveni catre Ramnicu Sarat (la km 162+500 de metri). Evenimentul s-a soldat cu ranirea a doua persoane (din autoturism)", a mentionat aceeasi sursa.