O mama din Bucuresti vrea sa isi trimita la scoala copilul doar cu o coala de hartie in semn de protest fata de Ministerul Educatiei care ii obliga pe elevi sa poarte ghiozdane care cantaresc de multe ori cat un sfert din greutatea acestora. Nicoleta Vaia se arata nemultumita de faptul ca Ministerul nu este in stare sa asigure copiilor dulapioare, astfel incat sa nu mai care zilnic manualele la scoala.

UPDATE: Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca va face verificari dupa ce femeia a reclamat ca ghiozdanul fiului ei cantareste 25% din greutatea corpului copilului.

Nicoleta Vaia a scris duminica peFacebookca este hotarata sa isi trimita luni la scoala copilul, elev in clasa I, numai cu o coala de hartie. Aceasta a explicat, intr-o interventie, laAntena 3, ca baiatul sau cantareste 16 kilograme, iar ghiozdanul pe care il duce la scoala cantareste 4 kilograme.

Nemultumita de faptul ca Ministerul Educatiei nu reuseste sa asigure infrastructura necesara pentru ca micutii sa fie scutiti de caratul manualelor, desi invatamantul este gratuit, Nicoleta Vaia a spus ca este dispusa sa plateasca cateva sute de lei pentru un dulapior in clasa.