Versiunile electronice aferente manualelor scolare pentru 11 materii de clasa a V-a ai fost incarcate pe platformamanuale.edu.ro, informeaza Ministerul Educatiei. Este vorba de Matematica, Limba si literatura romana, Limba engleza (limba moderna 1), Limba franceza (limba moderna 2), Limba germana (limba moderna 1/limba moderna 2/limba moderna 1 - studiu intensiv), Biologie, Educatie sociala, Geografie, Educatie plastica, Educatie muzicala, respectiv Consiliere si dezvoltare personala.

"In cursul saptamanii viitoare (9-13 octombrie), cadrele didactice isi vor exprima optiunile pentru aceste manuale, urmand ca pe baza acestora Ministerul Educatiei Nationale sa incheie contracte cu editurile furnizoare", mai arata un comunicat al ministerului Educatiei.

Manualele scolare pentru cele 11 discipline se adauga celor aprobate in lunile august si septembrie pentru alte 12 discipline. Practic, in acest moment, licitatia organizata de Centrul National de Evaluare si Examinare este la un pas de finalizare, pe rolul Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) aflandu-se doar contestatiile privind lotul de manuale pentru disciplina Religie (cultul ortodox).