Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, la Craiova, ca a primit-o in audienta pe Mihaiela Iorga Moraru, care a sustinut ca procurorii i-au sunat fiica minora pentru a o cita la Parchetul Ploiesti, a "lasat-o sa relateze liber, ce doreste dansa" si "ca a luat act de ce i-a spus", relateaza Agerpres.

Tudorel ToaderFoto: Facebook / Tudorel Toader

"Doamna Iorga a fost si la mine intr-o audienta. Eu am primit-o in audienta chiar a doua zi dupa ce a formulat solicitarea. Nu i-am pus intrebari, am lasat-o sa relateze liber, ce doreste dansa si cat doreste dansa. Am luat act de tot ceea ce mi-a spus", a afirmat Toader, intrebat de presa cum vede cazurile Anei Maria Patru si Mihaiela Iorga, care au declarat ca ar fi fost convocate la audieri de catre procurori prin intermediul rudelor, inclusiv al copiilor.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a fost miercuri la Ministerul Justitiei pentru a avea o intalnire cu ministrul Tudorel Toader.

Universitatea din Craiova, la propunerea Facultatii de Drept, i-a decernat vineri lui Tudorel Toader titlul academic de Doctor Honoris Causa, prilej cu care acesta a sustinut dizertatia cu tema "Echilibrul puterilor in arhitectura statului de drept".