Tinerii juristi, chemati sa schimbe sistemul de justitie, printr-un program de ledearship

de N.O.     HotNews.ro
Vineri, 6 octombrie 2017, 13:32 Actualitate | Esenţial

Lideri pentru Justitie
Foto: Fundatia Konrad Adenauer
Fundatia Konrad Adenauer a lansat apelul la candidaturi pentru a 9-a editie a programului de Lideri pentru Justitie. Programul este deschis tinerilor profesionisti aflati in primii 5 ani de cariera juridica (avocati, judecatori, procurori, grefieri, notari, mediatori, ofiteri de politie, juristi in ONG sau companii, asistenti universitari, etc.), masteranzilor, precum si studentilor la drept in ultimul an de studiu. Lideri pentru Justitie presupune sase sesiuni de training, implementarea unor proiecte de grup, o vizita de studiu la Berlin, intalniri lunare si o reuniune anuala cu membrii comunitatii de absolventi. 

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer lanseaza apelul la candidaturi pentru cea de-a 9-a editie a programului de leadership pentru tineri juristi din Romania - Lideri pentru Justitie (Leaders for Justice - leadership program for Romanian junior jurists).

Tinerii aflati in primii cinci ani de cariera profesionala, masteranzii, precum si studentii in ultimul an de studiu pot trimite dosarul de candidatura (in limba romana), care trebuie sa contina un CV, o scrisoare de motivatie de o pagina si un eseu de maxim 2 pagini, pana pe 15 octombrie la adresa office.rspsoe@kas.de.

Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lideri, care vor participa la o vizita de studiu in Germania, la cele mai importante institutii din Berlin si participarea la sedinte de judecata, precum si la intalniri cu decidenti din sistemul de justitiei german.


Nu in ultimul rand, cei selectati vor implementa proiecte de grup pe probleme-cheie din sistemul de justitie.

La final, 150 de tineri juristi din toate profesiile juridice vor lua parte la intalniri formale si informale, discutii cu decidenti, ateliere, reuniiuni nationale. 


Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.kas.de/leadership


Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, vor fi  acoperite de catre Fundatia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est


Citeste mai multe despre   
Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

436 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version