Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la groapa de gunoi a Brasovului, pompierii intervenind cu cinci autospeciale pentru lichidarea focului, anunta News.ro. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Lucian Sfreja, pompierii au fost anuntati despre izbucnirea incendiului la groapa de gunoi in jurul orei 2.30.

La fata locului s-a intervenit cu cinci autospeciale, precum si cu utilaje, fiind adus pamant cu camioanele.

Sfreja a spus ca la acest moment incendiul este localizat, iar pompierii intervin cu patru autospeciale.

"Acum sunt patru autospeciale cu care se intervine. De asemenea, se intervine in continuare cu pamant, care este adus cu camioanele. La acest moment, focul este localizat si arde mocnit. Daca va fi nevoie, vom suplimenta fortele de interventie", a declarat, vineri dimineata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, care a precizat ca la acest moment nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii incendiului.

Acesta este al doilea incendiu izbucnit in decurs de trei zile la o groapa de gunoi. Miercuri seara, un incendiu puternic a cuprins groapa de gunoi a Clujului, de la Pata Rat, focul fiind stins dupa o interventie de aproape 24 de ore.