Iesirea lui Liviu Dragnea de la procesul de coruptie in care e judecat la Inalta Curte a fost i insotita de imbranceli, in care protagonisti au fost mai multi bodyguarzi si un ziarist. Malin Bot, care apare in imagini intrebandu-l repetat pe Dragnea de ce a adus interlopi sa il apere, sustine pe Facebook ca a fost lovit de acestia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ora 18.31: Cei doi bodyguarzi dusi la sectie nu au antecedente penale. Unul dintre ei a fost amendat cu 200 de lei pentru scandal in locurile publice, potrivit unor surse din politie.

Ora 17.57: Cei doi bodyguarzi acuzati de violenta au fost dusi la Sectia 1 de Politie

In imaginile filmate se vede cum jandarmii perchezitioneaza pe unul dintre cei care il flancau pe Dragnea la iesirea de la proces. "Nu puteti sa mintiti in felul acesta. Nu am chemat pe nimeni, eu nu stiu cine sunt. Eu nu pot sa plec eu din cauza dvs", a spus Dragnea cand a fost chestionat in legatura cu acestia.

Pe alte imagini se vede cum Codrin Stefanescu sta de vorba cu personajele care l-au aparat ulterior pe Dragnea. Intrebat daca e vorba despre interlopi, Codrin Stefanescu a declarat pentru News.ro ca "Sunt pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei (...) Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câtiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea".

VIDEO: Codrin Stefanescu discuta cu cei adusi sa-l apere pe Dragnea

VIDEO: Imagini filmate de Malin Bot in care jandarmii il perchezitioneaza pe unul dintre aparatorii lui Dragnea