Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a avut marti o iesire nervoasa la Bistrita Nasaud, unde a apostrofat un ziarist dupa care a parasit nervoasa conferinta de presa.

Gratiela Gavrilescu, nervoasaFoto: Captura Facebook

Conferinta de presa era legata de gestionarea deseurilor din judet, pe care Gratiela Gavrilescu o lauda, potrivit unei inregistrari video postate de ziardebistrita.ro.

"Maine-dimineata o sa merg sa si vizitez SMID-ul ca atare pentru ca mi se pare normal, fiind aici la Bistrita pentru ca, chiar imi doresc sa dau exemplu Bistrita-Nasaud si imi doresc ca in momentul cand finalizam implementarea legislativa prin care vrem sa implementam tarif diferentiat in sensul ca platesti cat produci deseu , acesta sa-l implementam prima data si sa-l lansam aici, la Bistrita-Nasaud ca si metoda de nota zece, de felicitari bonus pentru comunitatea care a reusit sa fie campioni si la absorbtie fonduri europene, dar si la constructia si functionarea SMID-ului ca atare", (Sistemului de Management Integrat al Deseurilor) Bistrita face parte dintre SMID-urile care a reusit sa finalizeze lucrarile...", spunea vicepremierul ALDE, moment in care un ziarist ii atrage atentia:

"Pai, domnul presedinte spunea mai-nainte ca a gasit un dezastru!"

Ministrul Mediului replica pe un ton ridicat: "... care sa finalizeze astazi, domnule ... daca vorbiti limba romana! In ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti? Fata de ceilalti care nici macar NU au miscat un ac. V-am spus: versus Cluj! Si din momentul acesta va spun la revedere si va multumesc!

Ziaristul ironic, ii ureaza "O primavara frumoasa".

Potrivit cotidianului local, in Bistrita Nasaud exista intr-adevar uin Sistem de Gestionare al Deseurilor, spre deosebire de Cluj, dar acesta nu functioneaza.