Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs la iesire din Caracal spre Craiova, dupa ce au intrat cu masina pe un drum in lucru pe care circulatia este interzisa. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru a scoate victimele din masina, informeaza News.ro.

Accident pe un drum nationalFoto: ISU Olt

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, un accident rutier s-a la iesirea din Caracal spre Craiova, in urma caruia doua persoane au fost ranite.

In accident a fost implicat un singur autoturism in care se aflau doua persoane.

La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Caracal, cu o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare si un echipaj SMURD, si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta.

Cele doua victime, soferul, in varsta de 49 de ani, din Bucuresti, cu fractura la membrul superior stang si pasagera de pe scaunul din dreapta-fata, in varsta de 50 de ani, din Harsova, judetul Constanta, cu traumatism toracic, au fost transportate la CPU Caracal.

Potrivit presei locale, masina a intrat pe un drum in lucru pe care accesul este interzis si a lovit o bucata de beton de pe carasabil.