Medicul Gheorghe Burnei a fost pensionat pentru limita de varsta de la Universitatea de Medicina din Bucuresti, informeaza News.ro. Decizia de pensionare, prezentata de jurnalista Paula Rusu, este datata 21 septembrie 2017 si este semnata de rectorul Universitatii de Medicina "Carol Davila", academicianul Ioanel Sinescu.

Gheorghe BurneiFoto: Agerpres

Conform deciziei, medicului Gheorghe Burnei, profesor universitar la disciplina Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii M.S. Curie, Facultatea de Medicina, " ii inceteaza contractul individual de munca incepand cu data de 22.09.2017, fiind pensionat pentru limita de varsta".

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis definitiv, in 31 august, ca medicul ortoped Gheorghe Burnei - acuzat de mai multe fapte de luare de mita - nu va putea profesa in spitalele din sistemul public de sanatate.

"Mentine interdictia impusa inculpatului de a nu exercita profesia sau de a nu desfasura activitatea in executarea careia a savarsit fapta in Spitalul Clinic de Urgente de Copii Marie Curie sau in alta unitate din sistemul public de sanatate", se arata in decizia Curtii de Apel Bucuresti, care este definitiva.