Primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca va actiona in instanta persoanele care au raspandit informatii cu privire la faptul ca ea ar fi solicitat, prin intermediul unor intermediari, sume de bani pentru campania electorala de la fostul manager al Spitalului Malaxa, Forin Secureanu, informeaza Agerpres.

Gabriela FireaFoto: Hotnews

Prezenta la Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat de la Sucevita, Firea a subliniat ca nu il cunoaste personal pe Secureanu.

"Nu cunosc aceasta persoana. Nu am vazut-o niciodata in viata mea. Imi voi rezerva si eu dreptul de a actiona in instanta pe cei care fac aceste speculatii", a afirmat Firea.

Un document din dosarul Secureanu confirma ca exista inregistrarile facute de acesta, iar "Vrabi", iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa a declarat ca "Am predat DNA in integralitate documentatie audio-video cu privire la Gabi Firea si altii",scrie tolo.ro.

Ziarul a discutat la Curtea de Apel cu Florin Secureanu, acesta spunand ca "da, inregistrarile au fost predate la DNA" si ca "au fost mai multi mesageri ai primaritei care mi-au cerut bani".

Unul dintre cei nominalizati, Eduard Armeanu, omul lui Pandele, neaga ferm, noteaza tolo.ro, iar primaria a transmis ca "Gabriela Firea nu are niciun amestec, nici macar tangential, in activitatea infractionala a numitului Secureanu Florin".