Ambasa Statelor Unite ale Americii: Incepe programul Loteria Vizelor

de N.O.     HotNews.ro
Joi, 28 septembrie 2017, 17:02 Actualitate | Esenţial

Loteria Vizelor 2019
Foto: Facebook - Ambasada SUA
Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a anuntat joi pe Facebook ca pe 3 octombrie incepe programul Loteria Vizelor Diversity Visa 2019. Inregistrarile pot fi facute pana pe 7 noiembrie.

Potrivit programului Diversity Visa (DV) 2019, inregistrarea poate fi facuta incepand de pe 3 octombrie 2017, ora 12.00, pana pe 7 noiembrie 2017, ora 12.00, iar inscrierea este gratuita.

Departamentul de Stat selecteaza persoanele printr-o tragere la sorti aleatorie facuta de un computer. Departamentul de Stat distribuie vizele DV pe sase regiuni geografice si nicio tara nu poate primi intr-un an mai mult de sapte la suta din numarul total devize DV.

Pentru DV-2019, persoanele nascute in urmatoarele tari nu se califica sa participe, deoarece mai mult de 50.000
de nativi ai acestor tari au imigrat in Statele Unite in ultimii cinci ani:
Bangladesh, Brazilia, Canada, China (continentala), Columbia, Republica Dominicana, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexic, Nigeria, Pakistan, Peru, Filipine, Coreea de Sud, Marea Britanie (cu exceptia Irlandei de Nord) si teritoriile sale dependente si Vietnam.

Persoanele nascute in Regiunea Administrativa Speciala Honk Kong, Regiunea Administrativa Speciala Macau si Taiwan se califica.


Pot participa persoanele nascute in tarile ai caror nativi se califica.

Daca nu sunteti nascut(a) intr-o tara care se califica, exista alte doua mijloace prin care va puteti califica sa participati.

- Sotul/Sotia s-a nascut intr-o tara care participa? Daca da, puteti face apel la tara in care s-a nascut sotul/sotia, cu conditia ca atat dvs. cat si sotul/sotia sa fiti mentionati pe cererea de participare selectionata,
sa primiti vize DV, si sa intrati simultan in Statele Unite.

- Dvs. v-ati nascut intr-o tara ai carei nativi nu se califica, dar in care niciunul din parintii dvs. nu este
nascut sau nu a locuit legal la data la care v-ati nascut? Daca da, puteti face apel la tara in care s-a

- nascut unul dintre parintii dvs., daca este o tara ai carei nativi se califica pentru programul DV-2019. 

Fiecare solicitant principal DV trebuie sa indeplineasca cerinta programului DV de
educatie/experienta in munca avand:

- cel putin diploma de bacalaureat sau echivalentul educatiei liceale in S.U.A., definit ca absolvirea a 12 clase elementare si secundare

SAU
- doi ani de experienta in munca in ultimii cinci ani intr-o ocupatie care presupune cel putin doi ani de pregatire profesionala sau experienta pentru a profesa. Pentru a determina calificarea pe baza experientei in munca se va folosi baza de date O*Net Online a Departamentului Muncii al S.U.A.

Nu pot depune cerere de inregistrare decat persoanele care indeplinesc ambele cerinte.


Citeste mai multe despre   




















Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

1126 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS





Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi