Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a afirmat joi ca seful Senatului pare "pur si simplu rupt de realitate", dupa ce Tariceanu spusese, in aceeasi zi, ca nu a vazut "nicio scumpire la carburant", ci doar diferente de preturi.

Madalina DobrovolschiFoto: Facebook - Madalina Dobrovolschi Puscalau

Tariceanu "pare pur si simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economica, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim ministru", a declarat Madalina Dobrovolschi.

"Cred ca adevarul il puteti afla foarte simplu intreband orice roman care a cumparat combustibil in aceste zile si care a trebuit sa scoata mai multi bani din buzunar", a comentat aceasta.

Aceasta i-a cerut lui Tariceanu sa nu foloseasca un "limbaj licentios" si sa nu "jigneasca" sau sa spune "in spatiul public lucruri care nu au nicio legatura cu realitatea", dupa ce liderul ALDE il acuzase pe presedintele Iohannis ca "patroneaza sistemul corupt de putere".

Madalina Dobrovolschi a subliniat ca presedintele "respecta deplin rezultatul votului care a condus la actuala majoritate" dar isi mentine opinia potrivit careia "persoanele cu probleme penale nu trebuie sa se afle la conducerea statului" si a avertizat ca "o legiferare transparenta de tip european este fundamentala pentru intarirea statului de drept".