Bodog, la Bruxelles, pentru promovarea candidaturii Romaniei pentru relocarea EMA: Suntem pregatiti sa intram intr-un parteneriat pe temen lung

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 26 septembrie 2017, 23:31 Actualitate | Esenţial

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a spus, marţi, la Bruxelles, la evenimentul de promovare a candidaturii României pentru relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA), că România este pregătită să intre într-un parteneriat pe temen lung, arătând că a fost ales un spaţiu modern, high-tech, situat într-un nou centru business al Capitalei. El a mai spus că pentru relocarea experţilor şi a familiilor lor în România va fi înfiinţat un departament de sprijin, pentru a asigura o tranziţie fără probleme.

“Sunt mândru să vă propun oraşul Bucureşti ca nouă casă pentru Agenţia Europeană pentru Medicamente şi vă asigur că suntem pregătiţi să intrăm într-un parteneriat pe temen lung. Sunt încrezător că relocarea EMA la Bucureşti se va dovedi a fi un pas benefic atât pentru agenţie, cât şi pentru ţara noastră care, în prezent, nu găzduieşte nicio instituţie a UE. Vreau să subliniez faptul că, în vederea asigurării continuităţii activităţii EMA, am ales o locaţie modernă, high-tech, situată într-un nou centru business al Capitalei unde au sediul mai multe companii multinaţionale, cu acces facil la aeroport. De asemenea, Ministerul Sănătăţii, în vederea relocării experţilor şi a familiilor lor în România, va înfiinţa un Departament de Sprijin privind Serviciile de Relocare (DSRS), special desemnat pentru a asigura o tranziţie fără probleme", a declarat Bodog.

El a mai spus că România se bucură de o tradiţie puternică, recunoscută internaţional în cercetarea medicală şi în ştiinţa farmaceutică şi va aduce un plus de valoare activităţii Agenţiei Europene pentru Medicamente. La evenimentul de la Bruxelles de promovare a candidaturii României pentru relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Medicamente a participat şi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, care a spus că dosarul de candidatură este unul complet şi consistent, care răspunde tuturor criteriilor stabilite la nivel european.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

123 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version