Ambasada Suediei la Bucuresti anunta intr-o postare usor ironica pe Facebook ca Ambasada Norvegiei in Romania si-a facut, in cele din urma, cont pe reteaua de socializare, noteaza News.ro.

"Breaking News! Ambasada Norvegiei la Bucuresti s-a alaturat, in cele din urma, Facebook!", a scris reprezentanta Suediei.

"Onorand prietenia noastra veche cu Norvegia, va prezentam un tutorial gratuit pentru retele de socializare, cu toate emotiile pe care le permite Facebook", se adauga in postarea care se incheie "Bun venit in era social media, Norvegia!".

Ambasada Norvegiei la Bucuresti si-a facut marti cont pe reteaua de socializare Facebook si a publicat, pana la ora scrierii acestei stiri, doua mesaje: o fotografie cu aurora boreala si un clip cu frumusetile Norvegiei.

"Ambasada Norvegiei la Bucuresti este acum pe Facebook! Pe aceasta pagina va vom arata o parte dintre activitatile Ambasadei si cum colaboram cu Romania, Bulgaria si Republica Moldova. De asemenea, va vom prezenta informatii despre societatea norvegiana si politica din Norvegia, precum si unele informatii distractive despre tara", a scris Ambasada in primul sau text publicat.