Imagini cu momentul in care poarta de intrare in Timisoara cade peste autoturismul unui tanar si il ucide pe loc, in timpul furtunii violente de duminica trecuta, au fost postate vineri pe internet. Tanarul care a murit ucis de poarta de intrare in oras avea 24 de ani si era student la Medicina Dentara. Poarta de intrare in oras care a cazut in timpul furtunii de duminica trecuta fusese reparata, in anul 2015, de Primaria din Timisoara cu suma de 56.000 de euro.

Momentul in care poarta de intrare in Timisoara se prabusesteFoto: Facebook / Leo Luke

Imaginile cu momentul in care poarta de intrare in Timisoara, pe drumul dinspre Lugoj, se prabuseste au fost postate pe contul de Facebook Leo Luke si au fost filmate de un sofer aflat in trafic, in spatele masinii distruse in incident.

Poarta de la intrarea in oras a fost luata de vantul puternic, care batea cu peste 90 de kilometri la ora, si a cazut peste masina in condusa de tanarul Vlad Baici (24 de ani), care a murit pe loc.

Poarta fusese reparata de Primaria din Timisoara in anul 2015, iar lucrarea a costat 56.000 de euro, din care o mica parte, aproximativ 4.500 de euro, a reprezentat o sponsorizare, a precizat luni Primaria din Timisoara, intr-un comunicat.