Traficul este aglomerat in Bucuresti, atat in centru cat si pe principalele artere din cartiere, dupa ce la ora 18,00 intra in vigoare un Cod Galben de vant si furtuni si in conditiile in care scolile si liceele din Capitala s-au inchis la ora 17.00.

Trafic aglomerat in BucurestiFoto: Google Maps

Aglomerari sunt anuntate si la statiile de metrou.

Primarul general Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca intervalul critic in Bucuresti va fi intre 19.00-20.00 si vor fi cateva cartiere ceva mai afectate: Baneasa, Colentina, Andronache, Drumul Taberei, Lacul Tei, Militari, Salaj, Rahova, Ferentari, 13 Septembrie.

Conform ANM, in Bucuresti, in jurul pranzului vor incepe modificari ale vremii, iar dupa ora 18:00 vantul se va intensifica treptat, intervalul critic fiind intre orele 20:00 si 3:00, cand vantul poate lua aspect de vijelie, cu viteze intre 55 si 65 de kilometri pe ora.

Precipitatiile vor fi de 25 de litri/pe metru patrat, putand sa ajunga in unele cartiere si la 35 l/mp, cantitati ce vor fi inregistrate pe o durata scurta de cel mult doua ore.

Vantul va mai avea intensificari pe parcursul zilei de joi, dar rafalele vor ajunge pana la cele mult 40 - 50 de km/ora.

Vom reveni cu amanunte