Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

Potrivit IPJ Prahova, politistii au ridicat un dispozitiv de ascultare si fac cercetari la Primaria Dumbrava pentru violarea vietii private urmand sa se stabileasca circumstantele in care a ajuns dispozitivul in sediul institutiei.

Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare si chiar intr-o cutie cu otrava pentru sobolani, in urma sesizarilor unei angajate.

Sotul angajatei care a solicitat interventia Politiei a declarat, potrivit Ziarului incomod, ca, in ziua alegerilor locale, edilul ar fi montat aparatura de ascultare in toate scolile si sectiile de votare din comuna.

Acesta este al doilea mare scandal in care este implicat primarul Apostol, dupa ce, in luna iulie, primarul a fost inregistrat in timp ce primea mita intr-o padure din zona.