O bucata din acoperisul fostei fabrici de bere Rahova s-a desprins marti dimineata si a cazut peste linia de tramvai din zona, blocand traficul circa un sfert de ora, au anuntat reprezentantii serviciilor de urgenta, citati de Agerpres.

"La locul evenimentului a fost alocata o autoscara. In urma recunoasterii efectuate de echipajul de pompieri, s-a constat ca acestia nu pot actiona in conditii de siguranta. Totodata, la fata locului sunt prezenti si reprezentanti ai administratiei publice locale, in vederea identificarii unei solutii pentru indepartarea elementelor aflate in pericol de cadere", au aratat reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, linia de tramvai a fost blocata intre orele 8:50 si 9:05, pe sensul de mers spre Piata Unirii. In prezent, nu sunt probleme in trafic si se circula in conditii normale.

Un incident asemanator a avut loc in luna ianuarie a acestui an, cand o bucata de zid s-a prabusit peste liniile de tramvai de pe bulevardul George Cosbuc.