O cursa Ryanair Bucuresti-Londra a fost anulata, luni dimineata, afectand aproximativ 100 de calatori. Compania le-ar fi spus pasagerilor ca exista o defectiune tehnica si ca trebuie sa astepte pana la ora 14.00.

zbor Ryanair anulatFoto: Captura Facebook

"Cursa Ryanair anulata cu 15 mine inaintea decolarii! Avionul "s-a stricat". Nici un reprezentant Ryanair, nu a binevoit sa vina sa dea o explicatie.

Alternativa? ???? Ora 14:00, vine un avion de la Londra. Am de gand sa cer despagubiri. Problema este ca nici ora 14 nu este sigura", scrie Luminita Daniela Gogoncea peFacebook.

Totodata, potrivit lui Andrei Copaci, un pasager care a intervenit telefonic, luni dimineata, laDigi 24, aproximativ 100 de persoane sunt blocate pe aeroport, printre care si o femeie insarcinata, din cauza anularii zborului de la 6.45. Totodata, acesta a spus ca pasagerii au fost informati ca zborul a fost anulat din cauza unei defectiuni tehnice, dar cel mai probabil, a opinat Andrei Copaci, anularea zborului a fost facuta in urma anuntului companiei aeriene Ryanair cava anula 40-50 de zboruri, pana la sfarsitul lunii octombrie, pe zi pentru a-si imbunatati punctualitatea.