Presedintele Executiv al PSD Niculae Badalau a declarat, duminica, referindu-se la acuzatiile liberalului Marin Anton potrivit carora l-ar fi lovit, ca a avut un schimb de replici cu acesta si ca detesta violenta, apreciind ca liberalul are frustrari si ca vrea sa devina vedeta, informeaza News.ro.

Afirmatiile lui Badalau au fost sustinute si de presedintele CJ Giurgiu, Marian Minea, care a sustinut ca Marin Anton nici macar nu fusese invitat la nunta la care a avut loc incidentul.

"Pur si simplu nu am avut decat un schimb de replici cu domnul Anton. Nu stiu de unde a iesit toata povestea asta. Nu sunt de acord cu violenta, detest violenta", a sustinut Badalau la Antena 3, declarandu-se "stupefiat vizavi de ceea ce se spune, pentru ca acolo erau 500 de martori".

Liderul PSD a tinut sa sublinieze ca nu este un om violent.

"Nu l-am lovit, frustrarile dansului politice, provocarile pe care le face, nu le inteleg", a adaugat Badalau, ssunand ca detesta inclusiv violenta verbala si ca schimbul de replici cu Marin Anton a durat cateva secunde.

"Dansul vrea sa devina vedeta", a apreciat Niculae Badalau, adaugand ca nu a fost inca la politie, dar ca va merge daca va fi chemat.

Marin Anton sustine capresedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, l-a jignit, l-a amenintat si l-a lovit in timp ce erau la o nunta. Liberalul a depus plangere la Politie si a fost la IML pentru certificat medico-legal, dosarul urmand sa fie trimis la Parchetul General.